2333023220 6932290680 Κεντρικό : 1ο χλμ. Αλεξάνδρειας - Γιαννιτσων, Υποκατάστημα : Αλεξάνδρεια Ημαθίας, 28ης Οκτωβρίου 120 info@vergina-scrap.gr
 
ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ ΜΕΤΑΛΛΩΝ "VERGINA"
 

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΕΜΑΣ
Η ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ ΜΕΤΑΛΛΩΝ "ΒΕΡΓΙΝΑ" δραστηριοποιείται απο το 2007 στον χώρο της περισυλλογής και ανακύκλωσης σιδήρων και μετάλλων, έχοντας αναπτύξει ένα πανελλήνιο δίκτυο συνεργατών. Οι σύγχρονες εγκαταστάσεις και τα πλήρως εξελιγμένα μεταφορικά μέσα που διαθέτει, υποστηρίζουν τη συλλογή και ανακύκλωση μετάλλων.

Έως και σήμερα αποτελεί την κορυφαία εταιρία συλλογής και ανακύκλωσης μετάλλων στην Ελλάδα, ικανοποιώντας κάθε απαίτηση των συνεργατών της.

 

 


 


ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Η εταιρία  ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ ΜΕΤΑΛΛΩΝ "ΒΕΡΓΙΝΑ" έχει αρκετά χρόνια εμπειρίας στον χώρο της περισυλλογής, εμπορίας και εξαγωγής μετάλλων σε scrap. Όλα αυτά τα χρόνια προσφέρει τις υπηρεσίες της με συνέπεια και επαγγελματισμό. Εκατοντάδες συνεργάτες κατασκευαστές από τους οποίους προμηθεύεται το scrap που τους απομένει από την επαγγελματική τους δραστηριότητα.
 

ΑΜΕΣΗ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ

Με έδρα την Αλεξάνδρεια Ημαθίας διαθέτει οργανωμένο δίκτυο περισυλλογής σε όλη την Ελλάδα με σύγχρονα μηχανήματα και μεταφορικά μέσα, ερχόμαστε στον χώρο σας, σε όποιο μέρος της Ελλάδος βρίσκεστε, με τις καλύτερες τιμές και μετρητής.

 


 


ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΑΣ ΕΠΙΛΕΞΕΤΕ?
Η εταιρεία ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ ΜΕΤΑΛΛΩΝ "ΒΕΡΓΙΝΑ" είναι μια από της κορυφαίες στο χώρο της ανακύκλωσης με πολυετή εμπειρία, άρτια οργάνωση και μεγάλο στόλο οχημάτων.

Ορισμένα από τα πλεονεκτήματα που μας διακρίνουν είναι:
  Διαθέτουμε άριστα καταρτισμένο προσωπικό.
  Ο εξοπλισμός μας είναι τελευταίας τεχνολογίας και εγγυάται την ασφάλεια και την σωστή αποσυναρμολόγηση.
  Πελάτες μας είναι αρκετές επιχειρήσεις σε όλη την Ελλάδα.
  Σεβόμαστε το περιβάλλον και δεν απορρίπτουμε οποιαδήποτε επιβλαβή ουσία σε αυτό εξασφαλίζοντας έτσι ένα καθαρότερο περιβάλλον για τις επόμενες γενιές.
  Ακολουθούμε αυστηρές διαδικασίες για την αποσυναρμολόγηση και περισυλλογή των προς ανακύκλωση υλικών.
  Για τις μεταφορές μας χρησιμοποιούμε ειδικά οχήματα κατάλληλα για κάθε περίσταση.
  Αγοράζουμε τα παλιά σας μέταλλα πληρώνοντας τοις μετρητοίς.

ΑΠΟΞΗΛΩΣΗ ΚΤΙΡΙΩΝ ΚΑΙ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟΥ ΑΜΕΣΑ.

 

 


 

Κεντρικό:
Αλεξάνδρεια Ημαθίας, 28ης οκτωβρίου 120
Υποκατάστημα:
ΒΙ.ΠΕ Σίνδου Θεσσαλονίκη, 57400 Αχαρνές, Αθήνα, 13672